Afiseaza creatiile participante la concurs
3 aprecieri
640 vizualizari
Steffy Bei
Competiţia în Ungaria
Clasa: a 7-a
Data postarii: 14.12.2013
 

                                            

       Împreună cu alţi colegi din clasă şi din şcoală formăm o trupă de teatru care se numeşte ,,Jó madarak''(Păsări bune). Am participat la multe competiţii organizate în oraşul Satu-Mare la diferite şcoli dar şi în Ungaria în oraşul  ,,Kis-Várda''.                                                           

      Când am ajuns pe scenă, emoţiile noastre au fost foarte puternice . La un moment dat aveam impresia  că nu mai ştiu nici o replică din rolul meu. Am privit spectatorii şi în special pe cei care ne susţinea si ca prin minune, mi-am reamintit totul.

      Când ultimul coleg a avut ultima replică şi a spus-o toată sala s-a ridicat în picioare şi ne-au aplaudat cu multă încântare. Când am coborât  de pe  scenă toţi eram fericiţi de realizarea noastră.                                                                                                                                               Doamna profesoară, coordonatoarea noastră a avut ochii plin de lacrimi de bucurie,când şi-a văzut munca de luni de zile, răsplătită cu atâtea aplauze. Bucuria noastră a fost şi mai mare când ne-am dat seama că am făcut-o  de doamna profesoară fericită.

       În drum spre casă ne-am hotărât cu toţii ca la următoarea competiţie să fim cel puţin la fel de bun cum am fost la acest concurs. Fiecare oră de repetiţie a meritat efortul şi răsplata a fost pe măsura.  

 
 • Steffy Bei
  Distracţie de neuitat
  3
  483
 • Steffy Bei
  Competiţia în Ungaria
  3
  640