Afiseaza creatiile participante la concurs
4 aprecieri
865 vizualizari
Hustiu Ionela
Mutarea Pamantenilor
Clasa: a 8-a
Data postarii: 01.12.2013
 

Suntem pe planeta Pamant numita si Terra. Aici oamenii sunt agitati si accidentele au luat amploare,astfel populatia scade si mortalitatea creste. Tot mai multi oamenii de stiinta, dar si cei de rand, presupun ca ceva teribil se va intampla pe aceasta planeta,si din ce in ce mai multe vesti ca intr-un viitor apropiat populatia Terrei va disparea.

7 ianuarie 2177 o zi obisnuita ca toate celelalte,dimineata ceva se intampla,deoarece in mijlocul iernii soarele era foarte puternic,oare soarele s-a apropiat de Pamant,se apropie un meteorit?

In departare se zarea o lumina puternica care se apropia din ce in ce mai mult de Pamnant,oamenii parca erau hipnotizati,nu scoteau nici un cuvant pur si simplu priveau cu uimire la acea minge de foc.

A sosit momentul,mingea de foc a  atins Pamantul, dar ceva s-a intamplat ,deoarece mingea in loc sa faca un crater urias s-a intors imediat de unde a venit ,Pamantul a reactionat.

Dupa acea ciocnire locuitorii Terrei au fost aruncati pe o alta planeta numita Halla.Speriati oamenii incercau sa se ridice,insa ei nu  isi dadeau seama ca plutesc,acolo era gravitatie,noii locuitorii ai Hallei erau comici,incercand sa experimenteze locul si obisnuindu-se cu gravitatia.

Aici nu existau avioane,deoarece masinile insusi erau avioane,nu existau autoturisme terestre.Cu posibilitatile de pe aceasta planeta fiecare om era ca un superman al Terrei,avand gravitatie puteau zbura si aveatot felul de masini zburatoare.

Fostii locuitorii ai Terrei niste oameni curiosi si dornici de a cunoaste si de a experimenta  lucruri noi s-au acomodat foarte repede pe planeta Halla.

Asa a avut loc mutarea Pamantenilor!

 
 • Hustiu Ionela
  Mutarea Pamantenilor
  4
  865
 • Hustiu Ionela
  Incercarea
  2
  553
 • Hustiu Ionela
  Bikerii
  4
  489