Afiseaza creatiile participante la concurs
1 aprecieri
270 vizualizari
Postat de:
Macovei Maria-Emilia
Rolul unei carti trasnite
Clasa: a 9-a
Data postarii: 09.02.2018
 

  Rolul unei carti transite “Manualul accidentelor si   greselilor”

                                     de Keri Smith

 

          Conceptul acestei carti este unul genial. Prin tot ce facem, dincolo de reusitele si momentele minunate acumulam frustrari, dezamagiri, neimpliniri, lucruri pe care le incercam sa le ascundem cat mai bine si sa le uitam cat mai repede. Ascunderea si uitatrea lor ne pot lipsi de clipe frumoase, de moment ce vor folosi cu siguranta in viitor.

          Titlul face referire la o carte in care inveti toate imperfectiunile. Cele mai predominante experimente sunt gresite,iar din greseli invatam cel mai mult si acest lucru este cel care conteaza. Cartea autoarei Keri Smith ne propune exct opusul ideilor de mai sus: sa lasam intelegerile desoparte si sa fim noi cu bune si cu rele, sa ne lasam imaginatia sa zboare. Mi se pare un portal de evadare din viata de zi cu zi. Majoritatea imaginilor cartii sunt explicate, aratandu-ti cum sa  rezolvi experimentele.

          Aceasta carte este un loc unde poti fi tu insuti, unde te poti descoperi prin numeroasele experimente iesite din comun, ciudate, dar in acelasi timp distractive si interesante.

 

 
 • Macovei Maria-Emilia
  Rolul unei carti trasnite
  1
  270
 • Macovei Maria-Emilia
  Craiasa Zapezii de H.C. Andersen
  0
  274