Afiseaza creatiile participante la concurs
2 aprecieri
328 vizualizari
Baciu Ștefania
"VORBEȘTE! CODUL SECRET AL ANILOR DE LICEU."
Clasa: a 11-a
Data postarii: 13.01.2018
 

       ˝Vorbește! Codul secret al anilor de liceu˝ de Laurie Halse Anderson este un roman ce ne prezintă viața unei adolescente cu ghinion putem spune.

        Melinda Sordino a fost brusctă de Andy Evans la o petrecere. Acesta profită de ea deoarece era amețită din cauza berii și o violează. În urma acestei întâmplări, Melinda sună la poliție stricând toată petrecerea. Ține secret această întâmplare însă, se schimbă mult, nici ea ne mai înțelegându-se.

       La începerea școlii, aceasta își găsește o prietenă, pe Heather, ce era nouă și dorea să se integreze în grup. Aceasta doar se folosește de Melinda pentru a se integra într-un grup, iar mai apoi o lasă pentru că-i strică reputația, ceva în plus pentru a adânci durerea Melindei.

       Aceasta speră la o împăcare cu vechile ei prietene însă începe să se arunce cu cartofi în ea, fugind pe hol și primind advertisment de la un profesor.

       Melinda își dorește tot mai mult o prietenă cu care să poată vorbi totul și căreia să i se poată elibera.

       Aceasta găsește o debara goală pe care și-o amenajează ca pe camera ei, un loc unde se poate refugia.

       În continuare se petrec tot felul de evenimente surprinzătoare ce te vor fascina. Așadar, vă recomand această carte cu toată încrederea, deoarece reprezintă o lecție de viață.

 
  • Baciu Ștefania
    "VORBEȘTE! CODUL SECRET AL ANILOR DE LICEU."
    2
    328