Afiseaza creatiile participante la concurs
0 aprecieri
362 vizualizari
Postat de:
Estoica Daiana
Rolul unor carti trasnite
Clasa: a 9-a
Data postarii: 02.01.2018
 

Rolul unor carti trasite

Manualul accidentelor si greselilor

                       De Keri Smith

 

   Titlul sugereaza faptul ca din aceasta carte poti invata lucruri noi, care au oarecum legatura cu viata reala. Aspectul si continutul cartii este unul care te face sa o citesti. Aceste carti ii ajuta pe copii deoarece largesc orizontul de cunoastere ,ajutand la dezvoltarea acestora din diferite puncte de vedere.

   Experimentele din aceasta carte sunt unele care te fac sa te relaxezi, sa te distrezi si iti dau o stare buna. Conceptul acestei carti este unul genial. Prin tot ce facem, zi de zi, dincolo de reusite si momente frumoase acumulam si frustrari, neimpliniri, lucruri pe care incercam sa le dosim cat mai bine si sa le uitam cat mai repede. Problema este ca din greseli invatam cel mai mult, asa ca ascunderea si uitarea lor ne pot priva de clipe de intelepeciune, de momente care sa te faca sa acumulezi informatii ce-ti vor servi cu siguranta in viitor.  Cartea lui Keri Smith ne propune exact opusul ideii de mai sus: anume sa lasi conventiile deoparte si sa fii tu cu bunele si relele tale. Iti poti face astfel un jurnal care sa te reprezinte 100%, trasnit bineinteles.

    Cartea este realizata pe baza unor imagini si cerinte care iti sugereaza in ce consta un anumit experiment.

 

    In concluzie, eu incurajez citirea unor astfel de carti din cand in cand deoarece te fac sa uiti de grijile de zi cu zi si sa te relaxezi.

 

 

 

 
 • Estoica Daiana
  Rolul unor carti trasnite
  0
  362
 • Estoica Daiana
  Soldațelul de plumb (The lead solder)
  0
  344
 • Estoica Daiana
  Soldațelul de plumb (The lead solder)
  0
  282