Afiseaza creatiile participante la concurs
0 aprecieri
364 vizualizari
Naghi Cristina
Rolul unei carti trasnite
Clasa: a 9-a
Data postarii: 06.12.2017
 

                                                             Manualul accidentelor si greselilor 
 
                   "Manualul accidentelor si al greselilor" , scris de Keri Smith , este o carte trasnita . Aceasta este structurata in asa mod in cat sa atraga cati mai multi cititori prin intermediul aspectului exterior , dar si interior. Ceea ce ne face  sa afirmam ca este o carte trasnita , la prima vedere , este coperta . Numele acesteia este scris intr-un colt , urmand ca mai apoi sa fie taiat neglijent  si sa se reia pe mijlocul paginii , de data aceasta scris corect.Continutul consta in sarcini amuzante , dedicate copiilor. Cerintele sunt scurte , spunandu-ti exact ce ai de facut si vin insotite de ilustratii care iti pot da la randul lor informatii suplimentare , sau ilustratii pe baza carora sunt formulate cerintele .
                   Parerea mea este ca aceste carti sunt potrivite pentru copii cu varstele pana la  doisprezece , treisprezece  ani , deoarece ajuta la dezvoltarea creativitatii , atat sarcinile simple , cat si cele mai dificile.Bineinteles ca nu tuturor le plac cartile structurate astfel , deoarece sunt de parere ca totalitatea cunostintelor acumulate din aceste carti sunt limitate . Eu sunt de aceeasi parere , nu putem invata mare lucru din aceste carti , adevarul e ca sunt folositoare in dezvoltarea imaginatiei , dar asta putem face si desensnd , cantand , scriind si citind carti din literatura contemporana din pura  placere .Astfel cartile trasnite nu au mare importanta.
                   Chiar daca nu sunt in totalitate de acord cu aceste carti , jocurile de aici sunt distractive, creative , intr-un cuvant pot spune ca sunt cu adevarat trasnite . Toate persoanele care citesc si pun in practica aceste jocuri si cerinte , o fac din placere.
                    In concluzie , pot spune ca imi sustin parerea referitoare la cartile trasnite si nu cred ca mi-o voi schimba vreodata ,dar in acelasi timp , sustin persoanele carora le place acest gen de "lectura". 

 
 • Naghi Cristina
  Al 5-lea val
  0
  275
 • Naghi Cristina
  Rolul unei carti trasnite
  0
  364
 • Naghi Cristina
  Jack and the beanstalk
  0
  310
 • Naghi Cristina
  Jack si vrejul de fasole
  0
  345