Afiseaza creatiile participante la concurs
0 aprecieri
372 vizualizari
Crisbasan Raluca
Rolul unei cărți trăsnite
Clasa: a 9-a
Data postarii: 27.11.2017
 

Rolul unei cărți trăsnite

               Titul "Manualul accidentelor si greșelilor"sugerează oarecum faptul că orice tip de carte poate avea întâmplări sau împrejurări în care pot fi haioase si oarecum distractive.

               Consider oarecum că, conținutul are legătură cu experimentele și inventiile deoarece pe baza carți experimentele se pot pune în aplicare.

              Mi-au placut mai mult de 10 experimente și mi s-au parut interesante deoarece în același timp cât mă distram făcând fel si fel de experimente mai apăreau și fel defel decitate care îți captau atenția.

                 Însă a fost si un singur experriment care mi sa părut oarecum inutil și anume acel jurnal de perete.În acest jurna lpot spune că nu am găsit aproape nimic interesant.

                 Conținutul cărtii este unul simplu plin în imagini pe care poți face fel si fel de activități si multe lucruri uimitoare.Tipul de realizare al cărții este cred eu unul mai fascinant decât celelalte deoarece ai șansa să faci trei lucruri comune și anume de a citi a te relaxa și a te distra toate într-o carte pe care o privești îi citești titlul si începi să-ți pui întebări oarecum strani "De ce am luat aceasta carte?".

                În concluzie acest tip de carți mie mi se pare una potrivită, haioasă, dar și distractivă.

 
 • Crisbasan Raluca
  Rolul unei cărți trăsnite
  0
  372
 • Crisbasan Raluca
  Uriasul cel egoist
  0
  287