Afiseaza creatiile participante la concurs
1 aprecieri
669 vizualizari
Postat de:
Hannah Catuna
Ana și lupul-alegerea
Clasa: a 4-a
Data postarii: 30.05.2017
 

Ana și lupul-alegerea

 

 

  Am ales această carte ”Ana și lupul” deoarece este altceva, este o versiune mult mai ineresantă, se diferențiază de celelalte cărți obișnuite. Cartea exprimă emoții, iubire, curaj, tristețe, sentimente pe care toți le-am trăit sau le vom trăi cândva. Evenimentele din această carte sunt foarte interesante, unele chiar amuzante și din ele luăm învățăminte precum: odată ce ai un animal pe care îl crești de mic, te atașezi de el, devine cel mai bun prieten al tău, te vei desparte de el mai devreme sau mai târziu.

 

  Mie mi-au plăcut foarte mult și ilustrațiile care sunt în concordanță cu lanțul povestirii. Consider că aceste ilustrații, desenate cu talent, ascund o taină nescrisă de autoare. Evenimentele, poveștile sau legendele pe care le expuneau personajele, m-au impresionat foarte tare. Ana și bunica ei au dat dovadă de mult curaj, doarece e chiar greu să domesticești un lup. Sfârșitul cărții a fost destul de trist, și nu mă așteptam să fie chiar așa de emoționant.

 

  Autoarea e miunată, are multă imaginație și spirit creator și consider că toți copiii care au citit cartea au înțeles mesajul din această  ”altfel” de ”Scufița Roșie”.

 

  Pe scurt, cartea citită de mine a fost minunată, la fel și modul expunerii poveștii. Parcă curgea un izvor de povestiri interesante, nemaiauzite vreodată, cu personaje curajoase. MINUNAT!

 

 
 • Hannah Catuna
  bijuteriile bunicii
  0
  268
 • Hannah Catuna
  Ana și lupul-alegerea
  1
  669
 • Hannah Catuna
  O călătorie
  2
  666
 • Hannah Catuna
  „Portalul spre Lună”
  3
  596
 • Hannah Catuna
  Rubinul Fermecat
  2
  552