Afiseaza creatiile participante la concurs
2 aprecieri
303 vizualizari
Marin Alexandra
Creația divină
Clasa: a 12-a
Data postarii: 24.03.2017
 

Artistul este precum un fluture ce-și trăiește viața zburând în văzduhul infinit al creației.
Nu există artist care să nu transfere asupra operei sale o parte din sine,din viața sa,din lucrurile care i s-au întâmplat de-a lungul existenței sale,din emoțiile pe care le-a încercat și pe care nu a putut să le dezvăluie nimănui,șoptindu-i-le ei,Creației,spre a le purta în timp,peste generații,când lumea va deveni destul de înțeleaptă să înțeleagă mesajul său.
Artistul se inspiră de la stele,de la cer și în primul rând de la El,Dumnezeul tuturor care oferă acea liniște sufletească nemărginită.
Aș spune că versurile curg pe hârtie din inima unui om pe care Dumnezeu l a creat pentru a bucura pe cei din jur.
Când artistul scrie,Dumnezeu zâmbește!
Legătura dintre divinitate și un om care are darul de a crea opere atât de încărcate emoțional,devine extrem de puternică întrucât așa cum Dumnezeu a creat lumea reală,artistul realizează o lume spirituală,în strânsă legătură cu împărăția cerurilor.
Lumea se schimbă necontenit însă într-un final toate se întorc la începuturi,astfel artistul vede întregul univers ca pe un circuit clar definit de Dumnezeu,acesta înțelegând menirea sa pe Pământ.
Un artist s-a născut să bucure,să aducă mângâiere și alinare sufletelor pierdute,fiind un înger trimis pentru a mântui.
Dumnezeu ne-a creat diferiți și tot El ne-a dăruit puterea de a ne alege menirea,eu am ales să scriu și tot eu am ales mântuirea!
În goana după lucruri efemere,artistul preferă liniștea,iar atunci când mulți se pierd în gânduri,acesta se întoarce către Dumnezeu și înțelege că viața nu e decât un scurt parcurs al unui drum lung spre Cel ce ne-a creat!

 
  • Marin Alexandra
    Creația divină
    2
    303