Afiseaza creatiile participante la concurs
2 aprecieri
241 vizualizari
BADULESCU ALEXANDRA MIHAELA
Termină această carte
Clasa: a 6-a
Data postarii: 31.01.2017
 

Termină această carte

Acum două zile am primit de la mama mea o carte. Până aici nimic neobișnuit, mama are acest obicei și recunosc, câteodată mi se pare că exagerează. Prima dată m-am uitat pe copertă pentru a vedea titlul „Termină această carte” mi-am spus INTERESANT, sună ca și cum nu ar fi terminată.Cum ar fi? O carte neterminată? Dar de ce spune să îmi scriu numele pe copertă lângă autoare? Toate aceste nedumeriri ale mele m-au făcut să o deschid.
Deschizând-o, descopăr altceva ce mi-a stârnit curiozitatea pe prima pagină: „Această carte e dedicată tuturor exploratorilor lumii de azi și viitor”apoi INSTRUCȚIUNI. Citindu-le am aflat care sunt îndatoririle celui care deschide această carte și paragraful „în orice moment, dacă nu te simți în stare să îndeplinești sarcinile primite, dă cartea mai departe cuiva care crezi că ar fi în stare să o ducă la bun sfârșit”. Asta ce mai este? Chiar să nu fiu în stare să o termin? Vom vedea! Am luat decizia de a merge mai departe. Treptat am învățat cum să devin detectiv, am urmat stagiul de pregătire în spionaj, activități de încălzire,deghizare,spargerea codurilor, activități de dezvoltarea atenției, exerciții de memorie, exerciții de neurobică, am folosit metode de obsrvare și documentare.
Am o MISIUNE de realizat! Super! Merg în continuare și, pe negândite am ajuns la pagina pe care scrie:„IMPORTANT: NU CITI PAGINA URMĂTOARE DECÂT DACĂ AI TERMINAT ÎNTREAGA CARTE” Adică am ajuns la finalul cărții? Nu pot să cred! A fost atât de captivant încât nu știu când am ajuns la finalul ei!
EU AM DEVENIT CREATORUL ACESTEI CĂRTI!
M-am simțit atrasă de această carte, sarcinile m-au antrenat la o căutare permantă de soluții și credeți-mă că aș lua-o de la capăt.
Dragi copii, colegi sau nu, această carte este foarte atrăgătoare, modul în care autoarea a conceput această carte este unul unic, inovator. Citind-o realizezi că trăiești în această carte, ești povestitor și detectiv în același timp, iți poți exprima propriile idei astfel fiecare dintre noi poate crea ceva unic. Lecturând această carte iți dezvolți imaginația și creativitatea, creându-ți propria CARTE.
„Pâna la urmă, oare nu de de aceea suntem noi toți aici...ca să creăm ceva unic în felul nostru și să împărtășim acel ceva cu alții?

 

 
  • BADULESCU ALEXANDRA MIHAELA
    Termină această carte
    2
    241