Afiseaza creatiile participante la concurs
3 aprecieri
577 vizualizari
SANDU ADELINA-GEORGIANA
Scrisoare către Moș Crăciun
Clasa: a 3-a
Data postarii: 22.12.2014
 

Scrisoare  către  Moș Crăciun

          Este decembrie, luna mea preferată din an. Orașul nostru deja este pregătit pentru sărbători, cu multe luminițe colorate.

            Mă întorceam acasă, după ce mama mă trimisese să îi cumpăr ingredientele care îi lipseau pentru biscuiții cu vanilie și ciocolată. Pe drumul spre casă am observat în vitrina unui magazin o păpușă frumoasă, într-o rochie albă, ce ținea în mână un fulg de nea. O priveam fascinată, mi-o doream enorm! Era cadoul perfect de Crăciun!

            Când am ajuns acasă, am luat o foaie, un pix și am scris ce îmi doresc de Crăciun. Apoi am mers la poștă pentru a o trimite către Laponia, la căsuța Moșului. Sper ca Moșul să-mi îndeplinească dorința!

           Am mai mers o dată la vitrină pentru a privi jucăria pe care mi-o doream mai mult decât orice! Lângă mine apăru o fetiță de aproape un an, cu bucle aurii și ochi albaștri, într-un cărucior, alături de mama sa. Râdea și se bucura atunci când a văzut frumoasa păpușă. În acel moment am realizat că nu am nevoie de o păpușă cu care să-mi ocup timpul, ci de o surioară.....o surioară adevărată!

            Zilele au trecut, iar în dimineața zilei de Crăciun am găsit sub brad o cutie frumos împachetată. Am desfăcut-o cu grijă. Din cutie îmi zâmbea Barbie, păpușa cu rochiță albă. Lângă cutie era scris un bilet mic: "Dorința îți va fi îndeplinită la anul!"

              Și s-a ținut de cuvânt, peste aproape un an am primit cea mai frumoasă surioară din lume!

                                           

 

 

 
 • SANDU ADELINA-GEORGIANA
  Scrisoare către Moș Crăciun
  3
  577
 • SANDU ADELINA-GEORGIANA
  De Paște
  4
  442
 • SANDU ADELINA-GEORGIANA
  primavara
  5
  465